1. Головна
  2. Новини
  3. Станція під «зелений» тариф

Станція під «зелений» тариф

405

Що таке станція під "Зелений тариф"?

Компанія Атмосфера пропонує сонячні електростанції під «зелений тариф» на обладнанні преміум-класу (інвертор+фотомодуль) потужністю 15кВт, 20кВт та 30кВт за дуже вигідною ціною!

Ми підготували спеціальні комплекти на базі австрійського інвертора Fronius та фотомодулів JA Solar 275Вт за технологією Half Cell (Tier 1).

При тому, що номінальна потужність інвертора Fronius ЕCO становить 27 кВт, станція комплектується 29,7 кіловатами фотомодулів, що дозволить збільшити вироблення електроенергії протягом року і заробити на «зеленому» тарифі по максимуму!

Справжні австрійські інвертори Fronius мають один із найкращих ККД серед стрінгових інверторів та обладнані вбудованим моніторингом. Фотомодулі JA Solar 275Вт HC відносяться до класу Tier 1, що гарантує їхню високу ефективність протягом усього терміну експлуатації.

Все обладнання ретельно протестовано на сумісність, все робоче, завезене в Україну «в білу» (є всі документи, що підтверджують законність імпорту та сплату всіх митних платежів), всі документи для підключення та постановки на облік у РЕМ на руках.

Ціни на ПДВ. Комплекти включають лише інвертор та фотомодулі. Системи кріплення, провідники та захист не входять до комплекту.

Ваше замовлення готове до оформлення
Безкоштовна доставка
Інструкції зі встановлення включені
Допомога у налаштуванні техніки
Гарантія 10 років
Рекомендується для наземної СЄС
Підмінний фонд
050-959-53-53
067-55-646-77